Kontrolni ventil, podoben povratnemu ventilu

- 2021-04-02-

Nepovratni ventil po rezultatu prikrit


Nenadna sprememba vzroka pretoka vode v odtočni cevi za pretok vode, nenadna sprememba hitrosti pretoka v sprožilni cevi, sprememba zagona v času enote vzroka, neizogibna sila v fazi proizvodnje, tlačna sila v sprožilni cevi Naenkrat nenadna sprememba sprememb. Ta vrsta hitrosti vodnega toka vsota tlaka sila pravočasna vsota položaj metamorfni pojav, ime vodni kladivo (ali ime vodni kladiv).


Črpanje vodnega kladiva, vodnega kladiva, vodnega kladiva, črpanje vodnega kladiva, črpanje vodnega kladiva (vzroki, kot je nenaden izpad električne energije). Pri prejšnjih dveh vrstah vodnega kladiva pri normalnem delovanju obstaja nevarnost, da se ne bi srečali in da bi prišlo do varnostnih težav. Slednja oblikovalna sila pritiska, veliko število ljudi, ki se vračajo naprej in nazaj, in nesreča s kladivom.


Vzrok, raziskava izračun vsote vodnega kladiva namen vodnega kladiva:


(1) Udarna sila največjega tlaka vodnega kladiva Nasprotno od ceste ustvarjanje strojne konstrukcije v japonskem slogu Začasni vandalizem;


(2) Minimalna sila tlaka vodnega kladiva v sodni pristojnosti.


â ‘¢ Sistem za preprečevanje Reverzna postaja Pojav produktivnega uničenja.


V sistemu naprave za odvajanje vode so značilnosti črpalke takojšnje. Črpalka vodnega kladiva brez zakona in povezana s časom, pretok vodnega kladiva v cevi Začasni vodni kladivo (ali tako imenovana hidroelektrična črpalka), vodni kladivo


1. Mizubori Kogyo


Po dinamični sili izgube vodne črpalke, hitrosti vrtenja in hitrem spustu, podobni vodni črpalki, pretoku vode v cevovodu Izumi, vztrajnostnem toku vzdolž prvotne smeri, vendar je hitrost pretoka hitra, padec tlaka, ustavitev neposrednega pretoka , pretok naprej in pretok je enak nič. Za trenutek je pretok vode pozitiven, pretok vode je normalen (pretok vode teče v smeri Yusui-buchi Izuike) in voda teče.



2. Zavora


Pretok v obstoječi vodovodni cevi je enak nič, statično vodno telo, statična voda v vodnem ribniku, pretok vode v vodovodni cevi in ​​pretok vode v vodovodni cevi. Dejanje, pospeševanje in spuščanje hitrosti vrtenja, podobno kot rotor, hitrost neposrednega vrtenja nič. Za trenutek je tekač v nasprotni smeri, tlak na izhodu pa visok. To je trenutna vodna zavora.


3. 3. Vodna turbina


Povečanje pretoka sosednjega povratnega vodnega toka, povečanje pretoka vodnega toka, obračanje hitrosti vodnega toka, obračanje hitrosti vrtenja in hkrati, hkrati. Ta vrsta rotorja je največja hitrost, ki jo je mogoče doseči ob določenem času, in največja hitrost, ki jo je mogoče doseči ob določenem času. Hkrati s povečanjem blokirne sile se je povečal pretok pretoka vode in doseženo je bilo največje število prihodov. Delovanje tekača je majhno, hitrost povratne rotacije se zmanjša, delovanje toka vode pa je posledica statičnega pretoka vode. Brezposelna podoba tekača, vodne turbine, vodne turbine in vodne turbine. To je trenutna vodna turbina.